Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord
  • Autoschade?

  • GlassCoating

  • Andere diensten

Professionals in carrosserie-herstelling

Carrosserie Vandenberghe staat synoniem voor passie voor het vak, gedrevenheid, een voortdurend streven naar kwaliteit en professionalisme, doorgedreven vakmanschap sinds 1993.
De zaak is strategisch gesitueerd in het Industrieterrein I te Veurne. De infrastructuur bestaat uit een modern bedrijfsgebouw voorzien van alle nodige hoogtechnologische apparatuur.
Geert en Dirk Vandenberghe runnen hun onderneming als een goed geƶliede tandem. Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn voor hen van primordiaal belang.

Carrosserie Vandenberghe maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen.
Het Axial netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.